Aktuaalne kaamera

teisipäev, 10. juuni 2014

Vahearuanne lugemislaual toimuvast

Paberraamatutest: panin riiulisse tagasi "Lingvistilise metsa". No ei ole selline tähtede seis praegu, et saaksin seda nautides lugeda (kuu aega on vähemalt proovitud, esimesest peatükist pole edasi saanud). Võibolla talvel on rohkem aega süveneda. Ja kindel, et võõrsõnade leksikon peab kogu aeg kõrval olema. Peaaegu igalt leheküljelt leiab mõne sellise sõna, mis väärt leksikonist järele vaadata.
Sattusin raamatupoodi ja ostsin suvelugemist, need on siis uus Hargla ning Gunnar Aarma elutarkused. Head lihtsad raamatud lihtsale inimesele õhtuseks une-eelseks lugemiseks. Kusjuures Harglaga hakkasin juba pihta ja tundub nii põnev, et paukselt unerüppe ei lange.

Teel olles kasutan nüüd lugemiseks ainult ipadi. E-luger on koguaeg  kurvalt kodus. Lihtsalt kahte apastraati ei raatsi kaasas vedada ja pad on nagunii - seal on kogu suhtlus, meilid, digiajalehed ning ka e-raamatud.
Andsin e-lugeri nüüd emale edasi. Seal ta saab ka fondi nii suureks teha, et prille pole vajagi. Emale meeldis täitsa.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Lingvistiline mets on väga lahe, ei ole seal midagi keerulist.
Aarma üllitis on muidugi :D ... kui lk 31. on loetud siis saad naerukrambid ja võid uurida, kuidas selle Renault autotehasega oli, palju dünamiiti läks??