Aktuaalne kaamera

teisipäev, 27. veebruar 2018

Peegelmees

Pretensioonitu lennukilugemine.
Natuke naljakas ka. Imelik, et mees pöörab nii palju tähelepanu (võibolla nad kõik pööravad, aga ei julge sellest avalikult rääkida) oma vaimu, eeskätt füüsise probleemidest avalikkusele kirjutamisele:
"Mu näärmed ei jaksanud enam stressihormooni tekitada, aga just seda ma neilt pidevalt kofeiini juurde pumbates nõudsin. Väsimus oli märk, et mu süsteem vajas puhkust. Vajas muutust.
Oli aeg minna üle rohelisele teele.
Väidetavalt on roheline tee maailma parim kiirjook. Uuringute kohaselt on selle sees igasugu häid asju, mõned neist kõlavad nagu ulmefilmi tegelased. Flavonoidid ja katehhiinid, teaniidid ja fluoriid..."

No kuulge! See on ju järjekordne sõltuvus ... millesti või kellestki. Pikk ja raske tee selleni, et olulisim tuleb sinu enda seest, mitte paastulaagrist, aroomiteraapiast, kohvist ega teest. Muidugi on tähtis, millist kütet oma kehale pakkuda, kuid see pole tähtsaim. Aga - poole elu alles ees ja huvitavat avastamist ootamas.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ühel hetkel peab inimene vastu võtma suuri otsuseid. Nii neljakümne viieselt, kui on veel jõudu midagi muuta, kui selleks peaks olema vajadus tekkinud. Selleks hetkeks peame aru saama, mida me elult veel ootame... või sobib meile meie sissetallatud rada, mis suudab meile pakkuda hingerahu elu lõpuni. Ja peame aru saama, kui kaugele oleme kaldunud kõrvale oma lapsepõlve unistuste rajalt. Neid otsuseid ei tee meie eest mitte keegi. http://elutark.delfi.ee/raamatud/jaan-tatte-seoses-mobiiltelefonide-ja-internetiga-on-suhtlemine-lainud-ule-igasuguse-piiri?id=70129439